kita Xiamen GTL

Kita wis ngowahi ide kasebut dadi proyek sing menang penghargaan.

Njaluk penawaran

Produk

Xiamen GTL Power System Co., Ltd. diadegaké ing taun 2009, minangka solusi lan pemasok pembangkit listrik profesional sing dumunung ing Xiamen China, kita melu riset, pangembangan, produksi, dodolan, lan layanan generator diesel industri, generator diesel seluler, Pompa generator diesel, generator Gas, Kompresor Udara, lan menara Lampu.

Generators kita nyedhiyani bisa loro ing Open skid, weatherproof lan Soundproof, sawetara daya saka 5 kW kanggo 4000 kW;

Generator Gas bisa saka 12 kW nganti 1500 kW,

Kisaran Kompresor Udara saka 55 CFM nganti 1600 CFM, maksimal 34.5 bar,

Menara Cahya dirancang kanggo menehi pilihan sing paling akeh, macem-macem solusi lampu kanthi lampu sorot halida logam lan lampu LED kanggo nyukupi macem-macem aplikasi, uga bisa disesuaikan.

ndeleng liyane

proyek paling anyar

  • 30+ 30+

    30+

    PROYEK
  • 12 12

    12

    TAHUN PENGALAMAN
  • 20+ 20+

    20+

    BARANG KUALIFIKASI
  • 100+ 100+

    100+

    MESIN

Warta paling anyar

  • Причины и анализ впрыска топлива выпуск...

    27 Mei, 22
    Неисправность маслоотделителя воздушного компрессора (далее именуемого маслоотделителем) тесно связана со следующими факторами: проблемы с качеством масла, отказы системы воздушного компрессора, не...
  • Necesidades de mantenimiento para compres...

    27 Mei, 22
    Ing papan utama, el mantenimiento reguler saka komponen utama: Kanggo nggawe kompresor fungsi normal lan bisa dikonfigurasi lan njamin kabeh unit ing unit, deb...

Xiamen GTL Power System Co., Ltd

Xiamen GTL Power System Co., Ltd. minangka perusahaan berorientasi teknologi.Fokus ing manufaktur profesional lan R&D Diesel Generator Sets, Generator lan Sistem Kontrol Listrik sing gegandhengan.Merek dagang kadhaptar yaiku "GTL", sumber daya saka 5KVA ~ 6250 KVA saka Generator Set standar, Silent Type Generating Sets, Mobile Sets.A sawetara lengkap solusi antomation sistem daya kalebu ngawasi otomatis tanpa wong, sambungan otomatis mesin lan jaringan, Ngalih mbukak otomatis, lan upgrade jaringan.
kita Xiamen GTL

Kita wis ngowahi ide kasebut dadi proyek sing menang penghargaan.

Njaluk penawaran