1250CFM 21bar Screw Air Compressor Aplikasi Ing Pengeboran

GTL spesialisasi ing produksi lan adol kompresor meneng lan seluler ing merek "GTL".Nggunakake teknologi lan desain produk sing unggul ing industri, bisa luwih adaptasi karo macem-macem kahanan kerja sing rumit lan ganti.Kita njunjung nilai inti "pelanggan pisanan, nguber kelas kapisan, Manajemen tengen, coexistence lan menang-menang", lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan paling apik.
Kompresor udara sing kuwat lan awet dirancang kanggo nyukupi panggunaan macem-macem peralatan lan konstruksi proyek
Range lengkap kompresor udara GTL bakal nyedhiyakake daya sing stabil lan ora diganggu.Jangkoan layanan kalebu alat wiwitan konstruksi cilik nganti pengeboran tekanan dhuwur kanthi diameter gedhe.Kompresor udara GTL nduweni kinerja sing dipercaya, pangopènan sing trep lan operasi sing gampang.
Cocog kanggo akeh lapangan aplikasi lan nggawa produktivitas sing luwih kuat.

20200410131553_56883


Wektu kirim: Nov-19-2021