Menara Cahya

  • Gtl Diesel Drive light tower 8m LED 360 Degree Manual Portable Lighting Tower with Trailer Portable Power

    Menara lampu Gtl Diesel Drive 8m LED 360 Derajat Manual Menara Lampu Portabel kanthi Daya Portabel Trailer

    Menara lampu sing diprodhuksi dening GTL utamane dipérang dadi menara lampu manual lan menara lampu hidrolik.Menara cahya bisa diangkat nganti 9 meter, tahan kanggo meksa 9 angin, dilengkapi alternator tanpa sikat, saben wadhah lampu duwe saklar kontrol mandiri.Cocog kanggo sepur, listrik, keamanan umum, lapangan minyak, metalurgi, perusahaan petrokimia lan operasi konstruksi skala gedhe liyane, ndandani kacilakan, nylametake lan relief bencana, lan lampu seluler ing situs liyane.

     

    Layanan sawise-sales: Online

    Garansi: 1 Taun

    Lampu: 4X350W LED

    Total Lumen: 210000

    Paket Transportasi: Paket: Paket Naked (Film P/P yang Dapat Disusut)

    Spesifikasi: 4000x1480x1895mm

  • 4X350W Portable Lamp Generator Manual Type Led Lighting Tower

    4X350W Portable Lamp Generator Manual Tipe Led Lighting Tower

    Menara lampu GTL kanthi LED minangka solusi lampu portabel sing unik kanggo macem-macem proyek, acara, lan proyek, ing njero ruangan lan njaba. Desain sing kompak ngidini fleksibilitas lan gampang digunakake.

  • 9 Meter Mast Light Tower 4X1000W Portable Manual Lighting Tower Generator

    9 Meter Mast Light Tower 4X1000W Portable Manual Lighting Tower Generator

    Seri menara lampu GTL awet lan dipercaya.Menara lampu iki bisa nutupi area cahya nganti 110.000 ㎡ lan bisa terus-terusan nganti meh 7 dina, cocok kanggo medan lan lingkungan apa wae.Dhuwur menara cahya bisa ngluwihi 9 meter, lan bisa pindhah nganggo roda kanggo transportasi sing trep.

     

    Kapasitas Produksi: 200 Set / Wulan

    Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal

    Layanan sawise-sales: Online

    Garansi: 12 wulan / 1000 Jam

    Merek dagang: GTL

    Asal: China

  • GTL Diesel Drive 8m LED 360 Degree Manual Portable Lighting Tower

    GTL Diesel Drive 8m LED 360 Derajat Manual Portable Lighting Tower

    GTL diadegake ing taun 2009, minangka solusi lan pemasok pembangkit listrik profesional, kita melu riset, pangembangan, produksi, penjualan lan layanan generator diesel industri, generator diesel seluler, generator pompa diesel, generator Gas, Kompresor Udara lan menara Cahaya.Menara Cahya dirancang kanggo menehi pilihan sing paling akeh, macem-macem solusi lampu kanthi lampu sorot halida logam lan lampu LED kanggo nyukupi macem-macem aplikasi, uga bisa disesuaikan.