Video

Xiamen GTL Power System Co., Ltd diadegake ing taun 2009, minangka solusi pembangkit listrik profesional lan pemasok sing ana ing Xiamen China, kita melu riset, pangembangan, produksi, dodolan, lan layanan generator diesel industri, generator diesel seluler, Pompa. generator diesel, generator Gas, Kompresor Udara, lan menara Lampu.

GTL fokus ing Klien, nuntun kabeh upaya lan duwe tim sing tansah kasedhiya kanggo kabeh kahanan, produk kasebut nduweni kaluwihan saka swara sing sithik, geter sing sithik, operasi sing gampang lan kinerja sing dipercaya, kabeh produk cocog karo standar CE lan ISO 9001.


Kanthi pengalaman 12 taun, GTL Saiki ana ing luwih saka 50 negara, nyebar ing saindenging 5 bawana, fleksibel lan sampurna bisa ngasilake saka produk standar nganti proyek khusus, kayata rencana Minyak & Gas, rencana Pertambangan, rencana daya, konstruksi. , lan teknik, sing mbutuhake kerumitan sing luwih dhuwur ing teknik lan konsepsi, adhedhasar iki, GTL kepengin dadi Atlas Copco china kanggo ngupayakake sukses pelanggan.