MTU Diesel Generator

  • MTU Diesel Power Genset

    MTU Diesel Power Genset

    Mesin MTU nyedhiyakake daya sing dipercaya kanggo kapal gedhe, kendaraan tetanèn lan ril abot, lan aplikasi industri.Keandalan dhuwur, kinerja tahan suwe, ukuran kompak, gampang digabung karo generator, sawetara daya saka 249kw nganti 3490, cocog kanggo darurat, pembangkit listrik lan pembangkit listrik puncak (umum / siyaga: 50Hz / 60Hz) dipilih.Mesin tetep stabil lan efisien sanajan kanthi owah-owahan beban sing tetep, asring diwiwiti lan output daya dhuwur.