Profil Perusahaan

7ebac0d850be9cb2696f63496ccede12

Apa We Do?

Pangembangan kaya biasane, inovasi lan pangembangan, lan ngupayakake maju

Xiamen GTL Power System Co., Ltd minangka perusahaan sing berorientasi teknologi.Fokus ing manufaktur profesional lan R&D Diesel Generator Sets, Generator lan Sistem Kontrol Listrik sing gegandhengan.Merek dagang kadhaptar yaiku "GTL", sumber daya saka 5KVA ~ 6250 KVA saka Generator Set standar, Silent Type Generating Sets, Mobile Sets.A sawetara lengkap solusi antomation sistem daya kalebu ngawasi otomatis tanpa wong, sambungan otomatis mesin lan jaringan, Ngalih mbukak otomatis, lan upgrade jaringan.

Apa Pilih Kita

Xiamen GTL Power System Co., Ltd dumunung ing Distrik Konsentrasi Industri (ICD) kutha ekonomi khusus -XIAMEN, Nduweni pabrik industri modern, lan rong jalur perakitan Diesel Generator Sets.Kapasitas produksi taunan yaiku 2,500 set lan nilai output perusahaan duwe luwih saka milyar.
Amarga buruh perakitan trampil, lan karya Standarisasi & Normalisasi, GTL nambah kualitas produk lan efisiensi kerja.Perusahaan terus nandur modal ing teknologi kanggo pabrik, produksi lan peralatan uji coba.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

20191025143316_44835

20191025143549_68545

We indraught 3C teknologi komputer-dibantu, Bisa ngrancang lan Produsèn macem-macem panel kontrol miturut syarat khusus pelanggan.

Ing wektu sing padha, kita mriksa produk ing sesuai karo proyek pilot standar nasional Diesel Generator Frequency syarat.Iki menehi jaminan efektif produk nul-gagal lan linuwih kanggo operate sawise pabrik.

Produk "GTL" nyedhiyakake solusi sistem daya lengkap biasa lan online.Kompatibilitas Elektromagnetik (EMC) excellet tundhuk karo spesifikasi teknis sistem telekomunikasi domestik lan syarat pangguna.Iki nyedhiyakake pasokan suku cadang sing cepet lan trep kanggo pangguna lan dhukungan layanan sawise adol.

Manufaktur motif nggawe kualitas, kualitas nyumbang merek GTL.Brand syntaxes pasar.Layanan sing terus-terusan nuduhake karakteristik komunitas GTL.

Berorientasi masa depan, GTL bakal terus nggawe investasi ing riset lan pangembangan produk kaya biasane, inovasi lan pangembangan, lan ngupayakake maju lan dadi perusahaan sing kondhang ing industri manufaktur Diesel Generator domestik.