Generator Diesel Cummins

  • Cummins Power Generator 275 kVA to 650 KVA Diesel Generator

    Cummins Power Generator 275 kVA kanggo 650 KVA Diesel Generator

    Mesin Cummins ora mung misuwur amarga linuwih, daya tahan lan ekonomi bahan bakar kelas siji, nanging uga nyukupi emisi otomotif sing saya ketat (US EPA 2010, Euro 4 lan 5), emisi peralatan motor ing dalan (Tier 4 interim/Stage) IIIB ) lan emisi kapal (standar IMO IMO) wis dadi pimpinan industri ing kompetisi sing sengit.

  • Cummins Diesel Power Generator 20Kva to 115 KVA Silent or Open Diesel Gen-Set

    Generator Diesel Cummins 20Kva nganti 115 KVA Silent utawa Open Diesel Gen-Set

    Cummins minangka produsen mesin diesel independen paling gedhe ing donya, kanthi jajaran mesin diesel lan gas alam paling gedhe ing industri.Unit GTL cummins nganggo DCEC / CCEC / XCEC lan mesin asli minangka daya nyopir, kanthi linuwih sakabèhé sing dhuwur, wektu operasi sing terus-terusan lan konsumsi bahan bakar sing sithik.Utamane, jaringan layanan global cummins nyedhiyakake jaminan layanan sing dipercaya kanggo para pelanggan.

  • Cummins  Genset 125 KVA~ 250 KVA Diesel Power Generator

    Genset Cummins 125 KVA~ 250 KVA Diesel Power Generator

    Genset seri iki didhukung dening mesin Cummins (DCEC,CCEC,XCEC) kanthi kaluwihan jam lan daya tahan sing ekonomis.Produk Cummins wis digunakake ing luwih saka 160 negara, lan jaringan layanan global bisa nyedhiyani pelanggan layanan dipercaya lan dijamin.

  • Cummins 150kva Powered By Cummins Stamford Silent Diesel power Generator Set 150kva

    Cummins 150kva Powered By Cummins Stamford Silent Diesel Power Generator Set 150kva

    Garansi: 3 wulan-1 taun

    Sertifikasi: CE, ISO

    Panggonan Asal: Fujian, China

    Jeneng merek: CCEC

    Nomer Model: 6BTAA5.9-G12

    Rated Tegangan: 220V ~ 400V

    Dirating Saiki: 20~7000 A

    Kacepetan: 1500 / 1800 rmp

    Frekuensi: 50 Hz / 60 Hz

    Bobot: 1900 kg

    Garansi: 12 Wulan / 1000 Jam

    Alternator: Original Stamford

    Tangki Bahan Bakar: 8 Jam Mlaku

  • Cummins KTA38 Diesel Generator

    Generator Diesel Cummins KTA38

    Mesin GTL Cummins ora mung misuwur amarga linuwih, daya tahan lan ekonomi bahan bakar kelas siji, nanging uga bisa nyukupi emisi otomotif sing saya ketat (US EPA 2010, Euro 4 lan 5), emisi peralatan bermotor ing dalan (Tier 4 interim/Stage) IIIB) lan emisi kapal (standar IMO IMO) wis dadi pimpinan industri ing kompetisi sing sengit.

  • GTL Cummins KTA50 Prime Power 1000KW 1500KW Diesel Generators

    GTL Cummins KTA50 Prime Power 1000KW 1500KW Diesel Generators

    Set generator Cummins digunakake kanggo daya siyaga, distribusi generasi lan daya tambahan ing piranti seluler kanggo nyukupi kabutuhan daya multi-arah pelanggan.Digunakake akeh ing bangunan kantor, rumah sakit, pabrik, kotamadya, pembangkit listrik, universitas, kendaraan rekreasi, yacht lan sumber daya ngarep lan lapangan liyane.