Generator Diesel Perkins

  • 50HZ Perkins Diesel Generator Set

    50HZ Perkins Diesel Generator Set

    Perkins diakoni minangka pabrikan premium mesin diesel pembangkit listrik kanthi daya saka 7 kW nganti 2000 kW.Akeh pelanggan ing Eropa, Timur Tengah lan Afrika wis nemtokake proyèk pembangkit listrik karo produk Perkins, kabeh amarga padha ngerti sing saben engine ing Perkins swara kurang, efisien lan dipercaya banget.

  • GTL 60HZ Diesel Power Generator With Perkins Engine

    GTL 60HZ Diesel Power Generator Kanthi Perkins Engine

    Perkins diakoni minangka pabrikan premium mesin diesel pembangkit listrik kanthi rentang daya saka 7 kW nganti 2000 kW. Lineup mesin pembangkit listrik Perkins kasedhiya ing pirang-pirang model, kabeh cocok kanggo pasar ekspor domestik lan luar negeri China, lan bisa nyukupi syarat 50 Hz lan 60 Hz.