Sand Blasting Cummins Diesel Engine Mobile Portable Screw Air Compressor

Katrangan singkat:

Mesin diesel EFI beban berat

Sistem kontrol kacepetan bahan bakar sing dikontrol sacara elektronik kanthi rel umum tekanan tinggi.

Assort cummins, Yuchai, etc. mesin diesel sistem injeksi bahan bakar elektronik kontrol, miturut kondisi mbukak, kontrol elektronik jumlah injeksi bahan bakar sabenere, kanggo entuk negara pangobongan paling apik ing sawetara lengkap mlaku.

1. Air-end nduweni efisiensi sing luwih dhuwur, keandalan sing luwih apik, lan umur sing luwih dawa.

2. Mesin diesel nduweni daya sing kuwat lan konsumsi bahan bakar sing sithik.

3. Sistem kontrol volume udara prasaja lan dipercaya.

4. Filter udara multi-tataran, cocok kanggo lingkungan kerja sing mbledug.

5. Gampang kanggo mindhah, iku isih bisa mindhah flexibly ing kondisi terrain atos.

 

 

 


Detail Produk

Tag produk

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd-

Fitur & Manfaat
Fitur keuntungan
Pilihan lan kontrol tekanan Setelan tekanan sing gampang
Pilihan lan kontrol aliran Tekanan kerja lan tingkat aliran udara bisa diatur miturut ukuran konsumsi udara tanpa mbuwang diesel
Rotor sekrup kembar disambungake langsung karo mesin diesel kanthi kopling sing fleksibel Ngasilake hawa luwih akeh kanthi konsumsi energi sing luwih murah, nampilake linuwih, umur layanan luwih suwe, lan biaya pangopènan sing murah.
Sistem filtrasi udara rong tahap Efisiensi total filtrasi udara tekan 99,8% njamin kompresor ora dilanggar dening partikel bledug lan rereget lan umur mesin luwih suwe.
Desain tahan suhu dhuwur Bisa mlaku nganti suwe ing suhu sing adhem utawa panas banget saka -20ºC nganti 50ºC
Wiwiti siji tombol, paramèter operasional sing jelas Operator ora kudu melu latihan profesional jangka panjang, lan operasi tanpa pengawasan bisa ditindakake.

Area aplikasi

lapangan Aplikasi Tekanan Kerja Nominal (bar) Rentang Pangiriman Udara Gratis (m3/min)
Konstruksi Umum
(situs bangunan, pangopènan dalan, jembatan, terowongan, pompa beton, lan shotcreting)
Pemutus pneumatik tangan 7~14 5~13
Jackhammers
bedhil udara
peralatan Shotcrete
Kunci pneumatik
Pelari kacang
Teknik Pengeboran Tanah
(penggalian basement lan pondasi kanggo blok apartemen lan bangunan liyane)
Latihan rock pneumatik 7~17 12~28
Pemotong blok
Pompa dewatering.
Pemutus pneumatik tangan
Utilitas, Abrasive Blasting
(galangan kapal, konstruksi baja lan proyek renovasi gedhe)
Sandblasting
(mbusak karat, skala, cat)
7~10 10~22
Blast Hole Drilling
(produksi agregat kanggo stabilisasi konstruksi, produksi semen ing tambang gamping lan pertambangan terbuka)
Latihan rock 14~21 12~29
Pompa dewatering
Pemutus tangan
Pengeboran Tekanan Dhuwur
(pengeboran kanggo sumur banyu lan pondasi kanggo bangunan dhuwur, bebarengan karo aplikasi geoteknik/geothermal)
Pengeboran sumur banyu 20~35 18~40
DTH pengeboran
Pengeboran Rotary

Tabel pilihan

Seri Cilik
Seri Cilik FAD Tekanan Model mesin Tanggal dimensi (mm)
m3 / min cfm bar psig dawa ambane dhuwur bobot (kg)
model karo nggeret bar tanpa nggeret bar
MDS55S-7 1,55 55 7 101,5 D902 2925 1650 1200 1200 600
MDS80S-7 2,24 80 7 101,5 D1005 2925 1650 1200 1200 630
MDS100S-7 2,8 100 7 101,5 V1505 2925 1650 1200 1200 640
MDS125S-7 3,5 125 7 101,5 V1505 3065 1800 1500 1350 810
MDS130S-8 3,7 132 8 116 JE493 3065 1800 1500 1350 810
MDS185S-7 5,18 185 7 101,5 JE493 3200 1900 1740 1660 950
MDS185S-10 5,18 185 10 145 JE493 3050 1900 1740 1660 950

Seri Tengah (Tekanan Sedheng & Sedheng)

Seri Tengah (Tekanan Sedheng & Sedheng) FAD Tekanan Model mesin Tanggal dimensi (mm)
m3 / min cfm bar psig dawa ambane dhuwur bobot (kg)
model karo nggeret bar tanpa nggeret bar
MDS265S-7 7,42 265 7 101,5 JE493 3629 2200 1700 1470 1200
MDS300S-14 8,4 300 14 203 4BTA3.9 3850 2600 1810 2378 1800
MDS350S-10 9,9 354 10 145 4BT3.9 3850 2600 1810 2378 1800
MDS390S-7 11 393 7 101,5 4BTA3.9 3850 2600 1810 2378 1800
MDS390S-13 11 393 13 188,5 QSB4.5 3850 3100 1810 2378 1980
MDS429S-7 12 429 7 101,5 4BTA3.9 3850 2600 1810 2378 1800
MDS429S-14 12 429 14 203 QSB4.5 3850 3100 1810 2378 1980
MDS500S-14 14,1 504 14 203 6BTAA5.9 4550 3600 1810 2378 3100
MDS690S-14 19,3 689 14 203 QSB6.7 4950 3300 2170 2620 3500
MDS720S-10 20,2 721 10 145 QSB6.7 4950 3300 2170 2620 3500
MDS750S-12 21 750 12 174 QSB6.7 4950 3300 2170 2620 3500
MDS786S-10.3 22 786 10,3 149,35 QSB6.7 4950 3300 2170 2620 3500
MDS820S-14 23 821 14 203 6LTAA8.9 5300 4200 2170 2630 5200
MDS850S-8.6 24 857 8,6 124,7 6CTAA8.3 5300 4200 2170 2630 4600
MDS900S-7.1 25,3 904 7,1 102,95 6CTA8.3 5300 4200 2170 2630 4600

Seri Tengah (Tekanan Sedheng & Tinggi)

Seri Tengah (Tekanan Sedheng & Tinggi) FAD Tekanan Model mesin Tanggal dimensi (mm)
m3 / min cfm bar psig dawa ambane dhuwur bobot (kg)
model karo nggeret bar tanpa nggeret bar
MDS460S-17 13 464 17 246,5 6BTAA5.9 4600 3500 1800 2230 3500
MDS620S-17 17,4 621 17 246,5 6LTAA8.9 5300 4200 2170 2630 5200
MDS650S-19 18,2 650 19 275,5 QSL8.9 5300 4200 2170 2630 5200
MDS690S-20.4 19,4 693 20,4 295,8 6LTAA8.9 5300 4200 2170 2630 5200
MDS770S-21 21,6 771 21 304,5 6LTAA8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS830S-18 23,2 830 18 261 6LTAA8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS820S-25 23 821 25 362,5 QSM11 5300 4200 2100 2630 5600
MDS860S-20.4/17.3 24,2 864 20,4 295,8 QSL8.9 5300 4200 2100 2630 5280
24,2 864 17,3 250,85
MDS875S-23 24,5 875 23 333,5 QSM11 5300 4200 2100 2630 5600

Seri Gedhe (Tekanan Sedheng & Sedheng)

Seri Gedhe (Tekanan Sedheng & Sedheng) FAD Tekanan Model mesin Tanggal dimensi (mm)
m3 / min cfm bar psig dawa ambane dhuwur bobot (kg)
model karo nggeret bar tanpa nggeret bar
MDS900S-14.2/10.5 25,1 896 14,2 205,9 6LTAA8.9 5300 4200 2100 2630 5280
25,2 900 10,5 152,25
MDS910S-14 25,6 914 14 203 6LTAA8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS970S-10 27,2 971 10 145 QSL8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS1011S-8.6 28,3 1011 8,6 124,7 QSL8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS1054S-12 29,5 1054 12 174 QSL8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS1250S-8.6 35 1250 8,6 124,7 QSL8.9 5300 4200 2100 2630 5280
MDS1400S-13 40 1400 13 188,5 QSZ13 6200 4700 2100 2630 5800
MDS1600S-10.3 45 1600 10,3 149,35 QSZ13 6200 4700 2100 2630 5800
MDS1785S-13 50 1785 13 188,5 QSZ13 6200 4700 2100 2630 5800
MDS2140S-10 60 2142 10 145 QSZ14 7400 5400 2230 2630 8400

Seri Gedhe (Tekanan Sedheng & Dhuwur)

Seri Gedhe (Tekanan Sedheng & Dhuwur) FAD Tekanan Model mesin Tanggal dimensi (mm)
m3 / min cfm bar psig dawa ambane dhuwur bobot (kg)
model karo nggeret bar tanpa nggeret bar
MDS900S-20 25,3 904 20 290 QSM11 5300 4200 2100 2630 5800
MDS960S-18 26,9 961 18 261 QSM11 5300 4200 2100 2630 5800
MDS1000S-35 28,2 1000 35 507,5 QSZ13 6200 4700 2100 2630 7200
MDS1089S-25 30,5 1089 25 362,5 QSZ13 6200 4700 2100 2630 7200
MDS1200S-24 33,6 1200 24 348 QSZ13 6200 4700 2100 2630 7200
MDS1250S-21 35 1250 21 304,5 QSZ13 6200 4700 2100 2630 7200
MDS1250S-25 35 1250 25 362,5 QSZ13 6200 4700 2100 2630 7200
MDS1250S-30 35 1250 30 435 WP17G770E302 6200 4700 2100 2630 7800
MDS1250S-35 35 1250 35 507,5 WP17G770E302 6200 4700 2100 2630 7800
MDS1250S-40 35 1250 40 580 WP17G770E302 6200 4700 2100 2630 7800
MDS1428S-18 40 1428 18 261 QSZ13 6200 4700 2100 2630 7200
MDS1428S-35 40 1428 35 507,5 TAD1643VE-B 7400 5500 2180 2650 10000
MDS1428S-40 40 1428 40 580 QSK19 7400 5500 2180 2650 10000
MDS1600S-25 44,8 1600 25 362,5 WP17G770E302 7400 5500 2180 2650 10000

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita