Liyane

  • Super Silent Genset

    Genset Super Silent

    Kanopi bisu standar dhuwur sing diprodhuksi dening GTL bisa digunakake ing lingkungan ruangan sing paling kasar kanthi kinerja safety sing apik lan kinerja sing luwih murah.

  • Ordinary Silent Generator Set

    Set Generator Bisu Biasa

    Kabeh generator GTL nggunakake bahan insulasi wol rock, sing minangka salah sawijining produk kedap swara paling apik ing pasar.Ing sacedhake rumah sakit, wilayah omah, kemah militer, lan sapiturute, efek insulasi swara super nyuda pengaruh swara.Kajaba iku, speaker menehi pangayoman kanggo generator saka kahanan atos, badai salju abot lan suhu dhuwur.GTL uga menehi aksesoris Filter opsional kanggo lingkungan mbledug kanggo mesthekake operasi normal generator ing bledug, ara-ara samun lan panggonan liyane.