Kompresor Udara Listrik Kab

  • Low- Pressure/PM Inverter Screw Air Compressor

    Low- Pressure/PM Inverter Screw Kompresor Udara

    Ngandelake teknologi kontrol frekuensi, kapasitas output kompresor bakal cocog karo kompres sampeyan.Konsumsi udara kanthi sampurna, lan ngindhari mundhut energi amarga unloading.Ing syarat intermiten kanggo aplikasi udara sing dikompres, liwat beban nul wiwitan alus.

  • Rotary Screw Air Compressor

    Kompresor Udara Screw Rotary

    Kompresor seri GTL makili lompatan gedhe ing desain lan kinerja kanthi saben komponen sing dirancang kanggo linuwih lan gampang pangopènan.Kompresor digawe selaras karo standar internasional sing ditrapake CE lan liya-liyane lan dirancang miturut standar kualitas internasional.Kompresor generasi anyar iki kanthi signifikan nyuda biaya operasi lan nyedhiyakake penghematan biaya kanthi cepet ngasilake investasi.