Gtl Produsen Gas Generator CHP Gas Alam Electric Genset Biogas Power Generator Set

Katrangan singkat:

Saka perspektif pemanfaatan sumber daya lan pangayoman lingkungan, generator gas-murub nggawe lengkap nggunakake macem-macem gas alam utawa gas mbebayani minangka bahan bakar, ngowahi sampah menyang bandha, operasi aman lan trep, efficiency biaya dhuwur, polusi emisi kurang, lan cocok kanggo panas lan pembangkit listrik.

Ing wektu sing padha, pesawat ngasilake gas-murub uga nduweni kaluwihan saka kualitas daya apik, kinerja wiwitan apik, tingkat sukses wiwitan dhuwur, kurang gangguan lan geter, lan nggunakake gas combustible punika resik lan energi murah.


Detail Produk

Tag produk

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd- (6)

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd- (10)

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd- (3)

 

 

 

 

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd- (2)

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd- (1)

Xiamen-GTL-Power-System-Co-Ltd-

Model Item GC30-BG GC40-BG GC50-BG GC80-BG GC120-BG GC200-BG GC300-BG GC500-BA
Maks. kVA/kW 37.5/30 50/40 63/50 100/80 150/120 250/200 375/300 625/500
daya
Daya Terus-terusan kVA/kW 30/24 40/32 50/40 75/60 150/100 200/160 313/250 563/450
Bahan bakar Biogas
Konsumsi (m³ / h) 13.42 16.69 20.87 29.35 48.91 75.89 111.8 201.24
Tegangan Rate (V) 380V-415V
Regulasi Stabilisasi Tegangan ≤±1,5%
Wektu Recovery Tegangan (s) ≤1
Frekuensi (Hz) 50Hz/60Hz
Rasio Fluktuasi Frekuensi ≤1%
Kacepetan Rated (Min) 1500
Kacepetan Idling (r/Min) 700
Tingkat Isolasi H
Mata Uang Rated(A) 54.10 72.10 90.20 144.30 216.50 360.80 541.30 902.10
Noise (db) ≤95 ≤95 ≤95 ≤95 ≤95 ≤100 ≤100 ≤100
Model Engine C4B C4BT C6B C6BT C6CT C14T C19T C38T
Asprasi Alamiah Turboch mbantah Alamiah Turboch mbantah Turboch mbantah Turboch mbantah Turboch mbantah Turboch mbantah
Tatanan Inline Inline Inline Inline Inline Inline Inline Tipe V
Tipe Engine 4 stroke, pengapian busi kontrol elektronik, pendinginan banyu, rasio udara lan gas premix sing tepat sadurunge pembakaran
Tipe Cooling Pendinginan penggemar radiator kanggo mode pendinginan jinis tertutup, utawa pendinginan banyu penukar panas kanggo unit kogenerasi
Silinder 4 4 6 6 6 6 6 12
mboseni 102×120 102×120 102×120 102×120 114×135 140×152 159×159 159×159
X Stroke (mm)
Pamindahan (L) 3.92 3.92 5.88 5.88 8.30 14.00 18.90 37.80
Rasio Kompresi 11.5:1 10.5:1 11.5:1 10.5:1 10.5:1 0.459027778 0.459027778 0.459027778
Daya Engine Rate (kW) 36.00 45.00 56.00 100.00 145.00 230.00 336.00 570,00
Minyak Disaranake CD kelas layanan API utawa luwih dhuwur SAE 15W-40 CF4
Konsumsi lenga ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤1.0 ≤0.5 ≤0.5 ≤0.5
(g/kW.h)
Suhu Exhaust ≤680 ℃ ≤680 ℃ ≤680 ℃ ≤680 ℃ ≤600 ℃ ≤600 ℃ ≤600 ℃ ≤550 ℃
Bobot Net (kG) 900 1000 1100 1150 2500 3380 3600 6080
ukuran (mm) 1800 1850 2250 2450 2800 3470 3570 4400
720 750 820 1100 850 1230 1330 2010
1280 1480 1500 1550 1450 2300 2400 2480

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk