Layanan Sawise Sales

Ⅰ.Pandhuan Instalasi
Sawise pelanggan nampa barang kasebut, GTL bisa nyedhiyakake instalasi lan konsultasi lan debugging wektu nyata online, utawa nyedhiyakake layanan ing ngisor iki yen perlu:
1. Nemtokake personel teknik lan teknis kanthi pengalaman instalasi menyang situs kanggo panuntun dhumateng instalasi.
2. Nemtokake teknisi trampil karo pengalaman debugging menyang situs kanggo nindakake debugging peralatan lan operasi nyoba bebarengan karo engineering lan technical personel saka customer, lan ngirim laporan data test.

Ⅱ.Pelatihan
Yen pelanggan duwe kabutuhan, perusahaan kita bakal ngatur personel teknis kanggo latihan lan panuntun dhumateng.Perusahaan kita bisa nyedhiyakake latihan pabrik, latihan online video lan latihan ing situs sing bisa dipilih pangguna.

Batch latihan Objek latihan Wektu Latihan Isi
Pisanan personel instalasi Instalasi peralatan, testing lan acceptance · Prinsip peralatan, struktur lan kinerja teknis
· Instalasi peralatan lan cara tes
· Cara operasi lan pangopènan peralatan
· Dokumen liyane
Kapindho Manajer operasi Peralatan debugging lan acceptance qualified, sijine menyang nggunakake · Pangopènan mesin diesel
· Kesalahan umum lan penanganan motor tanpa sikat
· Gagal umum set generator diesel

Ⅲ.Layanan pangopènan
Ora preduli ing ngendi kru sampeyan, sampeyan bisa njaluk saran lan layanan teknis profesional.GTL bakal nyiyapake file pelanggan kanggo saben pelanggan lan nyedhiyakake layanan inspeksi biasa.Uga bisa nggawe rencana pangopènan kanggo pelanggan lan nyedhiyakake suku cadang sing cocog.

Jaminan kualitas
Sajrone periode garansi, perusahaan kita ngetrapake telung jaminan lan sistem layanan seumur hidup.Mangga deleng manual garansi sing dilampirake kanggo syarat garansi tartamtu.
Apa sampeyan distributor GTL utawa pangguna pungkasan, sampeyan bisa entuk jaminan kualitas ing ngisor iki:
1. Nyedhiyani produk lengkap lan qualified.
2. Nyedhiyani dhukungan teknis lengkap, kalebu layanan instalasi lan debugging.
3. Pelatihan tenaga teknis profesional.
4. Nggawe file pelanggan lan produk lengkap lan ngunjungi kanthi rutin
5. Nyedhiyani bagean asli qualified lan komponen.

Layanan garansi:
Kabeh pangguna produk lan aksesoris GTL bakal seneng pangopènan garansi gratis
Garansi aksesoris: wektu garansi aksesoris mangga deleng manual garansi utawa hubungi departemen sawise-sales kanggo takon;
Garansi: kabeh unit diitung miturut wektu pangiriman, wektu tuku lan wektu panggunaan, endi wae sing luwih dhisik.
A. wektu nggunakake: 1000 jam wiwit nggunakake pisanan;
B. Wektu tuku: 12 sasi saka tanggal nalika unit tekan pelanggan;
C. Wektu pangiriman: 15 sasi saka tanggal pangiriman unit.

Kita nutupi kabeh ndandani
Ora ana biaya panggantos utawa biaya liyane sing ditindakake sajrone garansi.

Wektu nanggepi cepet
Layanan sawise-sales bakal cepet nanggapi kanggo syarat, pisanan panggantos bagean lan pangopènan, debugging, kanggo mesthekake Recovery cepet saka operasi normal saka unit.

Tim layanan sawise dodolan bakal menehi tanggung jawab lengkap lan solusi cepet kanggo masalah kru pelanggan.
Yen sampeyan duwe masalah sawise-sales, hubungi dealer lokal utawa hubungi departemen layanan pelanggan:
+86-592-7898600 or email: service@cngtl.com
Utawa tindakake nomer umum kita kanggo pranyatan pangopènan