Cummins 150kva Powered By Cummins Stamford Silent Diesel Power Generator Set 150kva

Katrangan singkat:

Garansi: 3 wulan-1 taun

Sertifikasi: CE, ISO

Panggonan Asal: Fujian, China

Jeneng merek: CCEC

Nomer Model: 6BTAA5.9-G12

Rated Tegangan: 220V ~ 400V

Dirating Saiki: 20~7000 A

Kacepetan: 1500 / 1800 rmp

Frekuensi: 50 Hz / 60 Hz

Bobot: 1900 kg

Garansi: 12 Wulan / 1000 Jam

Alternator: Original Stamford

Tangki Bahan Bakar: 8 Jam Mlaku


Detail Produk

Tag produk

Mesin GTL Cummins ora mung misuwur amarga linuwih, daya tahan lan ekonomi bahan bakar kelas siji, nanging uga bisa nyukupi emisi otomotif sing saya ketat (US EPA 2010, Euro 4 lan 5), emisi peralatan bermotor ing dalan (Tier 4 interim/Stage) IIIB) lan emisi kapal (standar IMO IMO) wis dadi pimpinan industri ing kompetisi sing sengit.

 

1

封面 封面
2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita