Babagan awake dhewe

Xiamen GTL Power System Co., Ltd diadegake ing taun 2009, minangka solusi pembangkit listrik profesional lan pemasok sing ana ing Xiamen China, kita melu riset, pangembangan, produksi, dodolan, lan layanan generator diesel industri, generator diesel seluler, Pompa. generator diesel, generator Gas, Kompresor Udara, lan menara Lampu.

Generators kita nyedhiyani bisa loro ing Open skid, weatherproof lan Soundproof, sawetara daya saka 5 kW kanggo 4000 kW;

Generator Gas bisa saka 12 kW nganti 1500 kW,

Kisaran Kompresor Udara saka 55 CFM nganti 1600 CFM, maksimal 34.5 bar,

Menara Cahya dirancang kanggo menehi pilihan sing paling akeh, macem-macem solusi lampu kanthi lampu sorot halida logam lan lampu LED kanggo nyukupi macem-macem aplikasi, uga bisa disesuaikan.

GTL fokus ing klien, nuntun kabeh efforts , lan duwe tim tansah kasedhiya kanggo kabeh kahanan.Produk kasebut nduweni kaluwihan saka swara sing sithik, geter sing sithik, operasi sing gampang, lan kinerja sing dipercaya.Kabeh produk tundhuk karo standar CE lan ISO 9001.

Kanthi pengalaman 12 taun, GTL Saiki ana ing luwih saka 50 negara, nyebar ing saindenging 5 bawana, fleksibel lan sampurna bisa ngasilake saka produk standar nganti proyek khusus, kayata rencana Minyak & Gas, rencana Pertambangan, rencana daya, konstruksi. , lan teknik, sing mbutuhake kerumitan sing luwih dhuwur ing teknik lan konsepsi, adhedhasar iki, GTL kepengin dadi Atlas Copco china kanggo ngupayakake sukses pelanggan.

20200611112909_73429