Umpan Balik Saka Pelanggan Uzbek babagan Kompresor Udara MDS375S 10bar

GTL: Kepiye kahanan kerja kompresor udara?kabeh-kabeh apik?
C: Ya kabeh ora apa-apa. Iki kerja ing gunung.
20190711114811_15686

GTL: yen ana pitakonan, sampeyan bisa hubungi kita.
20190711114837_48779

C:
Kita seneng cara ngrakit lan kualitas kompresor sampeyan.
Kita bakal nyoba menehi saran marang para panuku liyane.
Kita kerja utamane karo kompresor MoAir, SCR, Kobelco.
Ing China, kita duwe akeh mitra.

Feedback From The Uzbek Customer On The MDS375S 10bar Air Compressor


Wektu kirim: Nov-19-2021