Reefer Generator

  • Reefer Genset Undermounted Type

    Reefer Genset Undermounted Tipe

    GTL Reefer Generator dilengkapi perkins 404D-11 utawa Forwin 404D-24G3 Reliable Diesel Engine Nominal 15 kw Hight -efficiency PMG generator Controller karo fungsi pinter bahan bakar meningkat.

     

    Nomer Model: RGU15

    Tipe Output: AC Tiga Fase

    Ketentuan Penggunaan: Reefer Generator

    Spesifikasi: 1555x1424x815mm

  • Reefer Container Genset

    Genset Wadah Reefer

    Jinis Instalasi - Model Clip-on Genset PWST15 FWST15 Daya Utama (kw) 15 Tegangan Rated (V) 460 Frekuensi Rated (Hz) 60 Dimensi L (mm) 1570 W (mm) 660 H (mm) 1000 Bobot (kg) 850 Diesel Model Mesin 404D-22(EPA/EU IIIA) 404D-24G3 Produsen Perkins FORWIN Tipe Injeksi langsung, 4-tak, 4-silinder, didinginkan banyu, mesin diesel Nomer Silinder 4 4 Diameter Silinder (mm) 84 87 Langkah Intake ( mm) 100 103 Daya Maksimum (kw) 24,5 24,2 Pamindahan (L) 2....
  • Clip-On Undermounted Carrier Genset For Reefer Container Generator

    Clip-On Undermounted Carrier Genset Kanggo Reefer Container Generator

    GTL diesel Reefer Generator Set dirancang kanggo nyedhiyakake operasi terus-terusan tanpa pengawasan sing dipercaya banget kanggo kabeh unit wadhah segara sing didinginkan ing mode transportasi liwat dalan lan rel.Dibangun kanggo tahan, GTL mung nggunakake bahan kualitas paling dhuwur ing produksi Reefer Generator Sets.Saben unit wis diuji kanthi lengkap kanggo mesthekake operasi tanpa masalah kanggo para pelanggan.GTL Reefer Generator Sets dirancang kanggo Gunung kanggo macem-macem sasis wadhah ISO, lan dikirim lengkap lan siap kanggo operate.