Menara lampu Gtl Diesel Drive 8m LED 360 Derajat Manual Menara Lampu Portabel kanthi Daya Portabel Trailer

Katrangan singkat:

Menara lampu sing diprodhuksi dening GTL utamane dipérang dadi menara lampu manual lan menara lampu hidrolik.Menara cahya bisa diangkat nganti 9 meter, tahan kanggo meksa 9 angin, dilengkapi alternator tanpa sikat, saben wadhah lampu duwe saklar kontrol mandiri.Cocog kanggo sepur, listrik, keamanan umum, lapangan minyak, metalurgi, perusahaan petrokimia lan operasi konstruksi skala gedhe liyane, ndandani kacilakan, nylametake lan relief bencana, lan lampu seluler ing situs liyane.

 

Layanan sawise-sales: Online

Garansi: 1 Taun

Lampu: 4X350W LED

Total Lumen: 210000

Paket Transportasi: Paket: Paket Naked (Film P/P yang Dapat Disusut)

Spesifikasi: 4000x1480x1895mm


Detail Produk

Tag produk

Teknologi LED kanthi efektif ngganti lampu banjir HID sing lawas.Miturut desain, LED duwe distribusi cahya sing luwih dikontrol lan arah banget, fokus cahya tinimbang ngirim menyang kabeh arah.Asil luwih efisien nggunakake energi cahya lan konsumsi daya luwih murah.GTL Light Tower ngoptimalake keuntungan teknologi LED kanggo katerangan sing apik lan irit bahan bakar sing luar biasa.

Efisiensi daya lan irit bahan bakar sing luar biasa nggawe jejak karbon sing luwih cilik dibandhingake karo menara cahya liyane.Konsumsi bahan bakar sing sithik ora mung nambah wektu, nanging uga nyuda biaya ngisi bahan bakar lan pangopènan sakabèhé.

Lighting Towers saka GTL minangka solusi lampu portabel kanggo macem-macem proyek, acara lan proyek, ing njero ruangan lan njaba.Menara cahya GTL nyedhiyakake katerangan sing padha karo ukuran lengkapmenara lampu LED, nanging desain sing kompak ngidini versatility lan gampang digunakake.

 

Teknologi LED kanthi efektif ngganti lampu banjir HID sing lawas.Miturut desain, LED duwe distribusi cahya sing luwih dikontrol lan arah banget, fokus cahya tinimbang ngirim menyang kabeh arah.Asil luwih efisien nggunakake energi cahya lan konsumsi daya luwih murah.GTL Light Tower ngoptimalake keuntungan teknologi LED kanggo katerangan sing apik lan irit bahan bakar sing luar biasa.

Efisiensi daya lan irit bahan bakar sing luar biasa nggawe jejak karbon sing luwih cilik dibandhingake karo menara cahya liyane.Konsumsi bahan bakar sing sithik ora mung nambah wektu, nanging uga nyuda biaya ngisi bahan bakar lan pangopènan sakabèhé.

Lighting Towers saka GTL minangka solusi lampu portabel kanggo macem-macem proyek, acara lan proyek, ing njero ruangan lan njaba.Menara cahya GTL nyedhiyakake katerangan sing padha karo ukuran lengkapmenara lampu LED, nanging desain sing kompak ngidini versatility lan gampang digunakake.

Product sheet extended

Product sheet extended downLoadImg (2)

Industrial Light Towers

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita