Reefer Genset Undermounted Tipe

Katrangan singkat:

GTL Reefer Generator dilengkapi perkins 404D-11 utawa Forwin 404D-24G3 Reliable Diesel Engine Nominal 15 kw Hight -efficiency PMG generator Controller karo fungsi pinter bahan bakar meningkat.

 

Nomer Model: RGU15

Tipe Output: AC Tiga Fase

Ketentuan Penggunaan: Reefer Generator

Spesifikasi: 1555x1424x815mm


Detail Produk

Tag produk

downLoadImg (3)

Fitur saka Fuelsmart
thanks kanggo standar kalebu teknologi FuelWise™ sing biyen opsional lan nggunakake generator magnet permanen 15 kW kanthi efisiensi dhuwur ultra-tinggi.
Ngirit bahan bakar nganti 34% dibandhingake karo unit standar sadurunge nyedhiyakake penghematan biaya operasional sing signifikan lan jarak sing luwih dawa sadurunge ngisi bahan bakar.
UG15 Reefer Generator

Silent undermount reefer gen-set with BTO Alternator

Kisaran suhu sekitar:
1. Struktur -40 nganti +52°C (-40 nganti +125°F)
2. Operasi – Mulai -26 nganti +52°C (-15 nganti +125°F)
2. Operasi - Run -40 nganti +52°C (-40 nganti +125°F)

Fungsi - UG15 nyedhiyakake output 15kW lengkap kanggo nguwasani wadhah reefer ISO.

Aksesoris lan Pilihan:
Wiwiti maneh otomatis
Sistem instalasi QuickMount papat titik (kanthi baut tawanan tunggal)
Tangki bahan bakar integral 50-galon (189 liter) kasedhiya ing aluminium utawa baja Tangki bahan bakar integral 80-galon (303 liter) Kira-kira
Bobot kira-kira: 693kg (1,525lb.) karo tank baja integral 50-galon

GTL nduweni hak kanggo mungkasi utawa ngganti spesifikasi utawa desain tanpa kabar utawa kewajiban.

 

Jinis Instalasi - Genset Undermount
Model PWUG15 FWUG15
Daya Utama (kw) 15
Tegangan Rated (V) 460
Frekuensi Dirating (Hz) 60
ukuran L (mm) 1316
W (mm) 1550
H (mm) 800
Bobot (kg) 705
Mesin Diesel Model 404D-22(EPA/EU IIIA) 404D-24G3
Produsen Perkins FORWIN
Jinis Direct-injection, 4-stroke, 4-silinder, banyu-cooled, mesin diesel
Nomer Silinder 4 4
Diameter silinder (mm) 84 87
Intake Stroke (mm) 100 103
Daya maksimum (kw) 24.5 24.2
Pamindahan (L) 2.216 2.45
Rotasi (r/min) 1800 1800
Kapasitas Coolant (L) 7 7.8
Kapasitas Minyak Pelumas (L) 10.6 9.5
Kapasitas Bahan Bakar (L) 189
Konsumsi Bahan Bakar (L/H) 1.5∽2.5
Mode Filter Udara Tipe Heavy Oil-immersed
Sistem Miwiti Listrik wiwitan DC12V
Piranti Tambahan saka Cold Start Pemanas Udara DC 12V
Pengisian Dinamo karo DC12V
Alternator Model RF-15
Kelas Isolasi F/H
Modus sing nyenengake Eksitasi Brushless
Sistem Kontrol Model Sistem Kontrol PCC1420
Tampilan Parameter Set Generator: Tegangan V, Arus A, Frekuensi HZ, Daya Aktif KW, Daya Nyoto KVA, Faktor Daya Cos∮, Daya Kumulatif Set Generator KWH;
Mesin: Suhu Coolant, Tekanan Pelumasan, Rotasi, Jam kerja, Tegangan Baterei, Tingkat Bahan Bakar dll.
Pangreksan Safety Proteksi Generator: Overvoltage / undervoltage, over frequency / under frequency, overload, short circuit.
Perlindhungan Mesin: Tekanan Minyak Sedheng, Suhu Banyu Dhuwur, Tingkat Bahan Bakar Sedheng, Gagal Ngisi Daya, Kacepetan Luwih
Fungsi Opsional 1. Ngirit Energi liwat Konversi Frekuensi ; 2. Sistem Miwiti lan Mungkasi Otomatis.
Sistem bantu Baterei Baterei Pangopènan Gratis 12VDC-100AH
Stopkontak Kothak Persimpangan Standar ISO 、 Ketemu Standar CEE-17 ,32 A, Iki minangka penunjuk ing jam 3 nalika nyambungake kutub grounding.
Pengukur Tingkat Bahan Bakar Pengukur Level Bahan Bakar Mekanik
Sistem Penilaian Mutu ISO 9001:2000
Sertifikat Keamanan CE

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita