Lisensi Produksi

Perusahaan GTL Power kanthi Sertifikat Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001 lan Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan ISO 14001 kanggo: "Desain, manufaktur, pemasaran lan pitulungan teknis generator listrik, menara lampu, generator las, traktor kanthi generator PTO lan sistem generasi hibrida."

Set generator listrik GTL tundhuk karo peraturan Eropa lan diwenehi tandha CE.

20190606144332_65420