Kompresor Udara

  • Portable 185cfm 8bar Compressor Diesel Engine Driven Screw Air Compressor for Drilling

    Portable 185cfm 8bar Kompresor Mesin Diesel Didorong Kompresor Udara Sekrup untuk Pengeboran

    Penawaran kami kompresor udara mobile diesel

    Saka cilik, liwat medium kanggo kompresor online gedhe-ukuran, sampeyan bisa milih kompresor sing cocog karo kabutuhan.Pendamping penting kanggo perusahaan sing kudu njupuk alat kanggo nindakake pakaryan karo dheweke - menyang endi wae.Ing endi wae sampeyan mbutuhake udara sing dikompres, kompresor kita dioptimalake supaya gampang transportasi lan maneuver.Ditarik lan diangkut dening kendaraan ing ndonya, macem-macem kompresor udara kita siyap, lan siap dipindhah - nalika sampeyan lagi.Dikembangake bebarengan karo para pelanggan, sampeyan bisa yakin kanthi ukuran sing paling kompak lan desain sing seimbang ditambah karo tingkat efisiensi sing unggul.

  • Sand Blasting Cummins Diesel Engine Mobile Portable Screw Air Compressor

    Sand Blasting Cummins Diesel Engine Mobile Portable Screw Air Compressor

    Mesin diesel EFI beban berat

    Sistem kontrol kacepetan bahan bakar sing dikontrol sacara elektronik kanthi rel umum tekanan tinggi.

    Assort cummins, Yuchai, etc. mesin diesel sistem injeksi bahan bakar elektronik kontrol, miturut kondisi mbukak, kontrol elektronik jumlah injeksi bahan bakar sabenere, kanggo entuk negara pangobongan paling apik ing sawetara lengkap mlaku.

    1. Air-end nduweni efisiensi sing luwih dhuwur, keandalan sing luwih apik, lan umur sing luwih dawa.

    2. Mesin diesel nduweni daya sing kuwat lan konsumsi bahan bakar sing sithik.

    3. Sistem kontrol volume udara prasaja lan dipercaya.

    4. Filter udara multi-tataran, cocok kanggo lingkungan kerja sing mbledug.

    5. Gampang kanggo mindhah, iku isih bisa mindhah flexibly ing kondisi terrain atos.

     

     

     

  • Heavy Duty 14bar 690cfm 750cfm 800 Cfm 19m3 20m3 Diesel Cummin-s Air End Ingersoll Rand (GHH) Mobile Screw Air Compressor

    Tugas Berat 14bar 690cfm 750cfm 800 Cfm 19m3 20m3 Diesel Cummin-S Air End Ingersoll Rand (GHH) Kompresor Udara Sekrup Seluler

    GTL spesialisasi ing produksi lan Advertisement saka "GTL" merek kompresor udara meneng.Nggunakake teknologi lan desain produk sing unggul ing industri, bisa luwih adaptasi karo macem-macem kahanan kerja sing rumit lan ganti.Kita njunjung nilai inti "pelanggan pisanan, nguber kelas kapisan, Manajemen tengen, coexistence lan menang-menang", lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan paling apik.

    Industri sing ditrapake: Pekerjaan konstruksi, Energi & Pertambangan

    Tipe: Screw

    Konfigurasi: PORTABLE

    Sumber Daya: Diesel

    Gaya Lubrication: Lubricated

    Mute : Iya

    Panggonan Asal: Fujian, China

    Ukuran (L * W * H): 5000 * 2180 * 2550mm

    Bobot: 3430 Kg

    Garansi: 1 Taun

    Tekanan kerja: 13 bar, 12 bar, 10 bar, 14 bar

    Laporan Uji Mesin: Disedhiyakake

  • Heavy Industry 21bar High Pressure Screw Air Compressor

    Industri Heavy 21bar Tekanan Tinggi Screw Kompresor Udara

    Pangopènan sing trep Sasis sing ditutup lan desain tutup bisu, nggawe mesin luwih nglindhungi lingkungan, swara sing mlaku luwih murah.Jendhela lan lawang mbukak sing wiyar, nggawe pangopènan panyaring udara, saringan lenga, inti lenga luwih trep.Repair parts bisa diakses ing sawetara, suda downtime, wektu pangopènan, lan biaya pangopènan.

  • Engine Dreven 8Bar 185CFM Portable Screw Air Compressor

    Engine Dreven 8Bar 185CFM Portable meneng Kompresor Udara

    Struktur kompresor udara tipe Screw GTL kanthi desain unik, tampilan sing kompak, apik gayane, efisiensi dhuwur, konsumsi energi cilik, karakteristik swara sing kurang, lan umur dawa, minangka produk ramah lingkungan sing cerdas.Digunakake kanthi akeh ing metalurgi, mesin, kimia, lan pertambangan, lan industri tenaga listrik saka peralatan sumber gas sing cocog.

    Kaluwihan:

    1. Generasi katelu saka rotor majeng lan sistem kontrol intake ringkes

    2. Efficient centrifugal separator lenga lan gas, isi lenga gas cilik, tabung lan inti saka umur dawa.

    3. Efisien, kurang gangguan nyedhot penggemar saka nggunakake lengkap meksa ekspor-dinamis tambah efek saka transfer panas (air-cooled).

    4. Sistem pendinginan banyu otomatis kanggo kompresor udara gedhe kanggo nyedhiyakake efisiensi luwih akeh.

    5. Sistem diagnosa fault, panel kontrol gampang kanggo operate

    6 Lawang sing bisa dicopot, pangopènan peralatan, layanan trep

    7. Pangolahan mikro-elektronik supaya suhu, tekanan, lan paramèter liyane dipantau kanthi rapet.

  • Industrial 7bar 185cfm Silent Type Mobile Portable Screw Diesel Compressor with CE

    Industri 7bar 185cfm Silent Type Mobile Portable Screw Diesel Compressor with CE

    Kompresor Udara Screw Portable (seri tenaga Diesel) akeh digunakake ing macem-macem industri kanggo dalan, sepur, tambang, konservasi banyu lan pasokan, galangan kapal, pembangunan kutha, pangembangan energi, layanan militer, lan liya-liyane.Kompresor Udara Screw Portable GTL (seri tenaga Diesel) efisien lan dipercaya kanthi macem-macem pilihan.

     

    Kapasitas Produksi: 30/Bulan Ketentuan Pembayaran: L/C, T/T

    Layanan sawise-sales: Garansi Online: 2 taun

    Gaya Pelumasan: Sistem Pendinginan Lubricated: Pendinginan banyu

    Sumber Daya: Mesin Diesel Silinder Posisi: Vertikal

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2