solusi

  • Medical Industry

    Industri medis

    Ing industri medis, kegagalan daya ora mung bakal nyebabake kerugian ekonomi, nanging uga ngancam keamanan nyawa pasien, sing ora bisa diukur kanthi dhuwit.Industri perawatan medis khusus mbutuhake set generator kanthi linuwih minangka daya serep kanggo mesthekake yen daya ora ...
    Waca liyane
  • Commercial Building

    Gedung Komersial

    Nggawe bangunan bisnis, pamblokiran fungsional lan fasilitas regional minangka operator utama kanggo ngembangake lan nyewa bangunan kanggo ngenalake macem-macem perusahaan, supaya bisa ngenalake sumber pajak lan nyurung pangembangan ekonomi regional.Konsumsi daya taunan bangunan kantor kira-kira 10% ...
    Waca liyane
  • Mining Industry

    Industri Pertambangan

    Temokake Daya Reliable Industri pertambangan kebak karo sawetara bebaya operasional: dhuwur;suhu sekitar kurang;lan lokasi kadhangkala ngluwihi 200 mil saka jaringan listrik paling cedhak.Miturut sifat industri, proyek pertambangan bisa ditindakake ing ngendi wae, kapan wae.Lan alth...
    Waca liyane
  • Transportation Industry

    Industri Transportasi

    Nalika ana akeh lalu lintas ing trowongan ing dalan gedhe, lan sumber daya tiba-tiba mandheg, kacilakan sing ora bisa dibatalake bisa kedadeyan.Iki ngendi daya darurat wigati kanggo dalan gedhe.Minangka sumber daya darurat, perlu linuwih dhuwur kanggo mesthekake operasi pas wektune ing cilik saka emergence ...
    Waca liyane
  • Manufacturing

    Manufaktur

    Ing pasar generator, industri manufaktur kayata minyak lan gas, perusahaan layanan umum, pabrik, lan pertambangan duweni potensi gedhe kanggo tuwuhing pangsa pasar.Dikira kebutuhan tenaga industri manufaktur bakal tekan 201,847MW ing 2020, kira-kira 70% saka total daya ...
    Waca liyane
  • Railway Traffic Air Compressor Application

    Aplikasi Kompresor Udara Lalu Lintas Kereta Api

    Set Kompresor Udara nyedhiyakake udara sing dikompresi kanggo bantalan sepur, transportasi pasir, panggunaan umum, blasting abrasive, lukisan semprotan lan sistem rem.Panjaluk utama kanggo produk: Padding Railway, transportasi pasir, panggunaan umum, blasting abrasive, transfusi, operasi rem udara, retar mobil...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2