R&D lan Manufaktur

GTL sawise pirang-pirang taun investasi, riset teknologi lan akumulasi pengalaman praktik, saiki, pusat riset lan pangembangan wis nggawe sistem pangembangan teknologi profesional sing lengkap, duwe staf sing berpengalaman, berkualitas tinggi, duwe pangembangan, pangembangan lan produksi mandiri sing kuwat. kapasitas Processing, anjog industri ing lapangan tartamtu saka kemampuan inovasi terus-terusan.Perbaikan lan inovasi solusi aplikasi sing terus-terusan, kanggo macem-macem kesempatan aplikasi sing atos kanggo nyedhiyakake daya kualitas sing terus-terusan, ningkatake desain manungsa, ndandani lan pangopènan luwih trep lan cepet.Produk wis diekspor menyang Asia, Eropa, Afrika, Amerika Selatan lan luwih saka 40 negara lan wilayah.
20190606140555_13218
Tim multidisiplin saka insinyur sing mumpuni nggawe kontribusi terus-terusan kanggo nambah komponen set generator, saka desain industri lan struktur komponen nganti perawatan bahan lan proses produktif, supaya bisa ngoptimalake operasi, nggampangake pendinginan lan nambah tingkat kedap swara.

Akibaté, mesin bisa mlaku ing kahanan sing cocog amarga perbaikan kasebut nggampangake pembakaran, nyuda emisi gas, panas lan swara, lan ndawakake umur kerja set generator.

Minangka regards panel kontrol sing diprodhuksi dening GTL, saben konfigurasi adopts komponen paling luweh lan liwat kontrol kualitas strictly.GTL bisa nawakake mode operasi sing beda-beda miturut panjaluk pelanggan, kayata nggawe generator ing mode pulau utawa paralel jaringan, utawa nambah kinerja liyane.