Layanan

Aja Ditinggal Ing Peteng

Tim Layanan Dealer GTL ana nalika sampeyan butuh, ing endi wae, apa wae kahanane.Swara 1,000 staf Dealer nampa latihan produk sing dipimpin GTL ekstensif.Iki mesthekake yen teknisi spesialis bakal tansah kasedhiya kanggo njamin yen saben pas, utawa ndandani, ditindakake miturut standar sing wis ditemtokake.

Pakar ing dhukungan layanan generator set, GTL Dealers bisa nyukupi kabutuhan pangopènan, saka kontrak pangopènan preventif kanggo nanggepi rusak darurat.

20190610143239_17437

Jaringan Dealer Global Kita Bisa Nawakake Sampeyan:
Dhukungan telpon darurat 24/7
Pelatihan produk spesialis ing pusat pelatihan regional kita
Bantuan karo pitakon GTL Genuine Parts
Dijamin kasedhiyan bagean lan pangiriman
syarat lan kahanan babar pisan lengkap